T3  Afrika uitvoering
Buitenzijde

Onderdelen voor de buitenzijde van de T3 bus

Aan de buiten zijde gemonteerde onderdelen, kunt u hier vinden.

                               

!

Deurgreep cabinedeur

Transporter T3 deurgreep met sleutels zijdeglans gemoffeld.

Deze deurgreep is geheel compleet met sleutels, in zijdeglans zwart gemoffelde uitvoering. Voor zowel links als rechts te gebruiken.

Vervangen is makkelijk te doen: Alleen het zijdelingse schroefje losdraaien en de deurgreep voorzichtig naar voren toe schuiven, uitnemen en de nieuwe plaatsen.

Goede vervanging van de oude deurgreep indien het slot slecht gaat of er te veel ruimte in ontstaan is.

Handgreep schuifdeur rechts

Transporter T3 handgreep schuifdeur rechts

De ergernis van veel T3 rijders: de handgreep van de rechter schuifdeur doet het niet goed of is afgebroken. Vaak naar een nieuw exemplaar uitgekeken, maar niet kunnen vinden?

Dit moeilijk te verkrijgen onderdeel is gewoon bij T3bus te koop, en van Europees fabrikaat. Dit model is voor de transporters vanaf bouwjaar 1985 ( korter model). Wordt geleverd met 2 sleutels + rubber rozet 900-T009.

Slotvanger voor de achterklep

Slotvanger origineel Volkswagen
Dit onderdeel zit gemonteerd op het plaatwerk en dient ter vergrendeling van het slot dat in de achterklep zit. Dit is een origineel Volkswagen product.

Rubber ring achterklep slot

Rubber ring voor het slot in de achterklep

Deze rubber ring zit om het slot (200-T106 )  in de achterklep van het type v.a.1985. Dat is het slot dat d.m.v. de sleutel ingedrukt moet worden, het grote verzonken type.

Slot achterklep

Model met drukstift

Geschikt voor alle T3 transporters t.m. 1984. Wordt nieuw geleverd met sleutels.

Rubber ring achterklep slot

Rubber ring voor het slot in de achterklep
Deze rubber ring zit om het slot ( 200-T107 ) in de achterklep van het type t.m. 1984, waarbij het slot ingedrukt moet worden met de uitwendige stift.

Cilinderslot voor de deurgrepen

Cilinderslot voor de cabine deurgrepen
Cilinderslot ter vervanging van de deursloten, indien het originele slotje defect is of door een poging tot inbraak gesneuveld is. Wordt geleverd met 2 sleutels. Nu hoeft u niet de complete deur handgreep meer te wisselen, maar alleen het slotje. Niet geschikt voor de schuifdeuren, zie daarvoor art. nr. 200-T110

Cilinderslot voor de schuifdeur

Cilinderslot voor de schuifdeur
Cilindersloten zijn veilig, maar gaan op een gegeven moment stroef draaien en zijn dan inwendig versleten. Daar heeft T3bus een speciaal cilinderslotje voor in voorraad, inclusief 2 sleutels. Is geschikt voor zowel de linker- als rechter schuifdeuren. Niet geschikt voor de cabinedeur sloten.

Motorklep slot doka en pick-up

Slot voor de motorklep van de doka en pick-up
Degelijk motorklep slot met 2 sleutels, in gematteerd zwarte uitvoering

Deur vanger schuifdeur

Schuifdeur vergrendeling
Als u de schuifdeur geheel opent, zal dit onderdeel er voor zorgen dat de deur op zijn geopende stand blijft staan. Nu nieuw bij T3bus te koop. Deze is geschikt voor de bouwjaren 1985 t.m. 1992