!

Cilinderslot voor de schuifdeur

Cilinderslot voor de schuifdeur
Cilindersloten zijn veilig, maar gaan op een gegeven moment stroef draaien en zijn dan inwendig versleten. Daar heeft T3bus een speciaal cilinderslotje voor in voorraad, inclusief 2 sleutels. Is geschikt voor zowel de linker- als rechter schuifdeuren. Niet geschikt voor de cabinedeur sloten.

Rubber ring achterklep slot

Rubber ring voor het slot in de achterklep
Deze rubber ring zit om het slot ( 200-T107 ) in de achterklep van het type t.m. 1984, waarbij het slot ingedrukt moet worden met de uitwendige stift.

Slot achterklep

Model met drukstift

Geschikt voor alle T3 transporters t.m. 1984. Wordt nieuw geleverd met sleutels.

Rubber ring achterklep slot

Rubber ring voor het slot in de achterklep

Deze rubber ring zit om het slot (200-T106 )  in de achterklep van het type v.a.1985. Dat is het slot dat d.m.v. de sleutel ingedrukt moet worden, het grote verzonken type.

Slotvanger voor de achterklep

Slotvanger origineel Volkswagen
Dit onderdeel zit gemonteerd op het plaatwerk en dient ter vergrendeling van het slot dat in de achterklep zit. Dit is een origineel Volkswagen product.

Deurgreep cabinedeur

Transporter T3 deurgreep met sleutels zijdeglans gemoffeld.

Deze deurgreep is geheel compleet met sleutels, in zijdeglans zwart gemoffelde uitvoering. Voor zowel links als rechts te gebruiken.

Vervangen is makkelijk te doen: Alleen het zijdelingse schroefje losdraaien en de deurgreep voorzichtig naar voren toe schuiven, uitnemen en de nieuwe plaatsen.

Goede vervanging van de oude deurgreep indien het slot slecht gaat of er te veel ruimte in ontstaan is.