Plaatwerk deel
Of: Plaatwerk
Transporter T3 plaatwerkdelen, ook bij T3BUS te koop

Plaatwerkdelen voor de restauratie of vervanging van slecht plaatwerk.

Plaatwerk van het bekende merk  Klokkerholm

Alle afgebeelde plaatwerk is nieuw en van goede kwaliteit, niet geschikt als "overzet" plaatwerk.

Het is bedoeld als vervanging van het oude deel dat u er uit moet slijpen of knippen.

!

Front boven plaat onder het voor raam

Plaatwerk deel voor boven front
Plaatwerk dat vanaf het voorraam naar het middendeel loopt. Geschikt voor alle transporters.

Complete rechter wielkast kniestuk

Geheel complete rechter wielkast rand met plaatwerk deel
Dit stuk plaatwerk vervangt de gehele rechter wielkast rand tot en met de halve binnenzijde, zoals origineel is aangebracht vanaf de fabriek. Scheelt enorm veel werk en is vrij eenvoudig in te lassen. Loopt van de B stijl geheel door naar de onderzijde aan voorkant bij de instap trede.

Deurplaat onder buitenzijde

Deurplaat buitenzijde aan onderkant
Het deel dat vaak aangetast is en met deze plaat goed vervangen kan worden. Zowel in linker- als rechter deel te verkrijgen via het keuzevenster. Klik op het deel van uw keuze, klik op het mandje en u gaat automatisch naar de verdere afhandeling. Moet u meerdere exemplaren hebben, klik dan op het getal en vul het juiste aantal in en daarna op het mandje.

Achter onder paneel links

Onderste stuk plaatwerk  links achter

Dit plaatwerk is het onderste deel waar de bumper hoek op vast gezet kan worden. Het oude plaatwerk deel eruit slijpen , precies op de naden en het nieuwe deel er in lassen. Past perfect. Dit plaatwerk is van fabrikant van Weezel dus geen Klokkerholm

Plaat vóór wielkast rand achter

Plaatwerk tussen wielkast rand en schuifdeur linker zijde

Dit deel plaatwerk zit precies tussen de overgang van de schuifdeur en de rand van de wielkast. Het betreft hier de linkerzijde. Rechter deel niet meer leverbaar

 

Instaptrede links

Plaatwerk deel voor de linker instap trede

Het plaatwerk deel waarop u instapt in de cabine, is vaak erg verroest en kan d.m.v. dit deel volledig vervangen worden. Het oude deel eruit slijpen en dit nieuwe deel erin lassen.

Sluit mooi aan op de ronding v.d. wielkast.

Instaptrede rechts

Plaatwerk deel voor de rechter instap trede
Instap trede plaatwerk deel voor de rechter cabine zijde. Vaak geheel verroest en d.m.v. dit deel weer volledig te herstellen. past mooi aan de ronding v.d. wielkast.

Plaat voor de veiligheidsgordel

Plaat voor de bevestiging v.d. veiligheidsgordel links

De veiligheidsgordel bevestiging zit links bovenop de wielkast in het interieur. Deze plaat is soms zodanig aangetast dat de gordel niet meer voldoet aan de eisen voor de APK. Deze plaat kunt u inlassen en het probleem is verholpen.

Plaat voor de veiligheidsgordel

Plaat voor de bevestiging v.d. veiligheidsgordel rechts
De veiligheidsgordel bevestiging zit rechts bovenop de wielkast in het interieur. Deze plaat is soms zodanig aangetast dat de gordel niet meer voldoet aan de eisen voor de APK. Deze plaat kunt u inlassen en het probleem is verholpen.

Reparatie stuk voor de linker B stijl

Onderste plaatwerk deel voor de B stijl
Het onderste stuk v.d. B stijl kan hiermee vervangen worden. Stevig stuk plaatwerk dat geschikt is ter vervanging v.h. originele stuk, dus geen overzet deel. Tekening is rechter zijde maar artikel is het linker deel