uitlaat dg wbx_001
DG motor tot 11/85 en DF/EY/GW

De 1900 cc waterboxer motoren DG tot 11/1985, de DF, EY en GW hebben onderstaand uitlaatsysteem

DG motor tot 11/ '85  1900 cc 57 kW c.q. 78 Pk

DF motor 1900 cc met 44 kW c.q. 60 Pk

EY motor 1900 cc met 41 kW c.q. 56 Pk

GW motor 1900 cc met 66 kW c.q. 90 Pk

De 1900 cc waterboxer motoren hebben een afwijkend uitlaatsysteem t.o.v. de andere waterboxer motoren.

Tot en met maand 11 van 1985 heeft de DG een gelijk systeem als de andere motoren van de code DF, EY en GW. Vanaf maand 11 van 1985 is de DG uitlaat gelijk aan de SP motor en heeft een geheel ander systeem gekregen. Zie daartoe het uitlaatsysteem DG v.a. 11/85 en SP. Alle onderdelen zijn los te verkrijgen behalve de bouten, moeren en pakkingen. Die zitten in een geheel complete uitlaat bevestigings set.

Op de tekening worden die dan ook niet apart vermeld met hun nummer, uitzondering is de pakking tussen eindbocht en demper ( Nr. 15 op de tekening ).

Gebruikt u altijd wat kopervet bij de montage op het schroefdraad van de bouten, dat zorgt ervoor dat bij een volgende demontage alles makkelijk los gaat en roest geen vat heeft op het schroefdraad. Moeren en bouten knappen dan niet meer af doordat u te veel kracht moet zetten met het gereedschap.

!

Compleet uitlaatsysteemDGg tot 1985

Compleet uitlaatsyteem voor de DG motor tot 1985

Dit complete systeem omvat alle op de tekening weergegeven onderdelen, inclusief alle pakkingen en bouten/ moeren. U hoeft niet meer te hebben dan deze zeer complete set.

Uitlaat systeem DG t.m. 11/ 85

Uitlaatsysteem voor de 1900 cc waterboxer motoren, via het keuzevenster kunt u het artikel selecteren en als u op het mandje klikt, zit het onderdeel in uw winkelmandje.Attentie: indien u de pakkingset besteld, heeft u geen andere losse pakkingen nodig! Ook als complete einddemper set te koop

Indien u de complete einddemperset besteld, heeft u de volgende onderdelen in huis:

  • Einddemper met de 2 pakkingen
  • de eindbocht met pakking en
  • een montageset met alle bouten en moeren die voor de einddemper nodig zijn om te monteren.

Op de tekening kunt u dubbel klikken, dan vergroot de tekening zich. Daarop staan de onderdelen met een nummer. Dat nummer van het onderdeel is terug te zien in het keuzevenster rechts op deze pagina. Klik op het min teken (rechter bovenhoek) en de tekening gaat op de onderbalk in beeld staan en u ziet deze pagina weer in volle glorie. Wilt u de grote tekening weer oproepen, klik er dan weer op in de onderbalk en hij vergroot zich. Neem evt. contact met ons op indien u het niet zeker weet of u de juiste keuze gaat maken, advies geven we u graag 06-36226077