Als een VW betrouwbaar
Privacy
Ook uw privacy staat hoog in ons vaandel

T3BUS.nl neemt de privacy/AVG regels in acht die vereist zijn aan de eigenaar / houder van een Nederlandse internetwinkel.

Gegevens van onze klanten worden niet aan derden verstrekt.

T3BUS.nl heeft geen belangen bij andere bedrijven. 

Onafhankelijkheid is ons devies.

Bedrijfsnaam: T3bus

Eigenaar: John Lutke, Rozenbogerd 3 A  Hal 9, 

5301 KD, Zaltbommel, Nederland

Wij verwerken persoonlijke gegevens van websitebezoekers en klanten op onze website en in e-mails. Wij verzamelen en verwerken persoonlijke gegevens om bestellingen uit te voeren, waaronder namen, contactgegevens, adresgegevens en betalingsgegevens. We verzamelen ook gegevens via cookies en soortgelijke traceringstechnologieën om het gedrag van bezoekers op onze website en in e-mails te monitoren, zodat we de bezoekerservaring op onze website en in e-mails kunnen verbeteren, bijvoorbeeld door geschikte productaanbevelingen te doen. We gebruiken ook persoonlijke gegevens die zijn verzameld voor legitieme marketingdoeleinden.Wij gebruiken Santu Pty Ltd als verwerker om namens ons klantgegevens te verzamelen. Wij gebruiken PayPal als verwerker om namens ons betalingen te verwerken. Wij gebruiken Google Analytics om het verkeer op onze website te volgen.  Persoonlijke gegevens worden 8 jaar bewaard om te voldoen aan overheidsvoorschriften.Als we ons bewust worden van een inbreuk op de beveiliging waarbij persoonlijke gegevens geopenbaard zijn, zullen wij binnen 72 uur contact opnemen met onze toezichthoudende autoriteit. De personen van wie persoonlijke gegevens zijn geopenbaard zullen ook onverwijld op de hoogte worden gebracht via hun geregistreerde e-mailadres.

Uw persoonlijke gegevens zijn - en blijven - alleen toegankelijk voor de eigenaar van de internetwinkel T3BUS.nl.

Die gegevens zullen alleen geraadpleegd worden in het geval van retourneren of een schade afhandeling.

Betalingen in de internetwinkel verlopen uitsluitend via goed beveiligde bancaire procedures, zo zijn ook uw bancaire betalingen veilig gesteld.

Slechts de wederzijdse banken (van de klant  en van de winkel ) , PayPal, IDEAL hebben toegang tot de bank transacties

Internetwinkel T3Bus.nl heeft daar géén toegang in en kan daar géén invloed op uitoefenen.